Strona główna » Recenzje

Recenzje

Legowisko Kość Czarna - XL

Legowisko Kość Czarna - XL - AmiBelle

Ocena produktu 5/5

Piękne, dopracowane w każdym szczególe. Pies zachwycony:)

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy! Bardzo nas cieszy, że została doceniona jakość produktu. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 03-01-2021

Majtki dla suczki - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Majteczki śliczne i urocze, i co najważniejsze, spełniają swoją rolę !

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa. Bardzo ważne jest dla nas łączenie funkcjonalności z pięknym wyglądem Team Amibelle

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 14-11-2020

Derka granatowa - dla pieska - XL

Ocena produktu 5/5

Bardo dobre

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 23-10-2020

Derka granatowa - dla pieska - L

Ocena produktu 5/5

solidne i ładne wykończenie, a przede wszystkim to produkt polski.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy Pani Ewo za miłe słowa i docenienie jakości! Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: ewa
Data napisania recenzji: 22-10-2020

Mata z folią termoizolacyjną Laredo szara S

Ocena produktu 5/5

Estetyczna i wygodna mata, świetnie pasuje do wcześniej kupionego domku.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy Pani Halino za miłe słowa! Cieszymy się, że mata wpasowała się do pozostałych akcesoriów. Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 21-10-2020

Budka dla psa 3w1 Amibelle

Budka legowisko dla psa 2w1 Amibelle Hampton szary M

Ocena produktu 5/5

Domek, który zamienia się w wygodną kanapę dla kota jest doskonale pomyślany, jednocześnie estetyczny i bardzo solidnie wykonany. Diabełek i ja polecamy.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy, że doceniła Pani funkcjonalność i jakość budki. Na pewno będzie się dobrze sprawdzać. Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 14-10-2020

Bluza polarowa z golfem - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bluza bardzo solidnie wykonana, ciepła, nie krępującą ruchów psa, bardzo dobrze leży na piesku, dobrej jakości materiał bardzo polecam

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 18-08-2020

Fotelik samochodowy dla psa Mia Lux fuksja L

Ocena produktu 5/5

Świetny fotelik !!! Jestem MEGA zadowolona, a Psica jeszcze bardziej - uwielbia w nim podróżować. Mięciutko, dużo miejsca, a do tego bezpiecznie - nie można chcieć więcej.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy Pani Marto! Kolejny zadowolony klient utwierdza nas w naszych działaniach i w konieczności dbania o bezpieczeństwo piesków i ich właścicieli. Team Amibelle

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 26-06-2020

Koc dwustronny Velvet Brąz L

Koc dwustronny Velvet Brąz S

Ocena produktu 5/5

W zasadzie powinienem pieska zapytac ale po jego zachowaniu widze ze jest zadowolony

Autor recenzji: JERZY
Data napisania recenzji: 08-06-2019

Fotelik samochodowy dla psa Mia Lux brązowy L

Ocena produktu 5/5

Fotelik kupiłam dla suczki rasy JRT. Wielkość fotelika wystarczýłaby na 2 psy tej rasy, ale jeden ma swobodnie i wygodnie. Pies natychmiast polubił fotelik , spokojnie podróżował, konstrukcja fotelika…

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Pani Ewo, cała przyjemność po naszej stronie. Kolejny zadowolony klient tylko utwierdza nas w naszych działaniach i w konieczności dbania o bezpieczeństwo piesków i ich właścicieli. Pozdrawiam serdecznie!

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 28-05-2019

Fotelik samochodowy dla psa Mia Lux biały M

Ocena produktu 5/5

Fotelik super! Sunia w momencie rozpakowaniu już do niego wyskoczyła!!! Sprawdził się już w pierwszej podrozy:))))

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za miłe słowa. Bardzo mnie cieszy, że piesek i właściciel zadowolony. Jest motywacja, by tworzyć nowe wzory :)

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 27-04-2019


NewsletterPrześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu