• Menu
  • Szukaj
  • Panel klienta
  • Twój schowek jest pusty
  • Twój koszyk jest pusty ...
Przesyłka gratis powyżej 200 zł
B2B
PolskiAngielskiNiemiecki
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Dokładamy wszelkich starań, by opinie pochodziły od klientów, którzy używali produktu lub go nabyli. Opinie są zbierane, weryfikowane i publikowane zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie sklepu.


Torba dla psa - Monte Jeans

Ocena produktu 5/5

Porządnie odszyta, ładna, mięciutkie wnętrze, regulowane paski, podszyte miękkim materiałem, żeby nie uwierał podczas noszenia, praktyczne 4 kueszonki na drobiazki

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 18-01-2024

Recenzja potwierdzona zakupem
Fotelik samochodowy dla psa lub kota

Fotelik samochodowy dla psa - Emma Silver szary M

Ocena produktu 5/5

Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Świetna obsługa! Niesamowicie profesjonalny kontakt z kupującym a produkt-rewelacja!

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Pani Aneto, bardzo nam miło, że nasz fotelik samochodowy Emma spełnia Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań by sprostać Państwa oczekiwaniom. Wspaniałych podróży! Pozdrawiam Gosia

Autor recenzji: Aneta M
Data napisania recenzji: 22-09-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

Legowisko na kanapę dla psa Devine szare S

Ocena produktu 5/5

Fantastyczny produkt wykonany z dobrej jakości materiałów. Widać, że nie jest to produkcja masowa tylko starannie wykonane rękodzieło.

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 29-08-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

Sweterek morski dla pieska bez kokardki

Ocena produktu 5/5

Śliczny sweterek w kolorze morskim!! Piesek go nie szarpie, czuje się wygodnie a mu miło się patrzy bo jakość pierwsza klasa !!! Polecam !!

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Pani Agnieszko, jest mi bardzo miło, że wszystko pasuje i jesteście z Pablitkiem zadowoleni!

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 02-10-2022

Recenzja potwierdzona zakupem

Fotelik samochodowy dla psa - Bella silver

Ocena produktu 5/5

Wykonany z dbałością o każdy detal fotelik zachwycił mnie, a jeszcze bardziej mojego Pablitka, który dotychczas wył skomlal płakał skakał w aucie, a w foteliku siedzi i patrzy !!! Cisza bezcenna :) a…

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 02-10-2022

Recenzja potwierdzona zakupem

Kurtka z aplikacją - Amibelle L

Ocena produktu 5/5

Kurteczka piekna miękka i cudowna !! Nie zachwyciła mnie na stronie a na żywo cudeńko!! Miękka cieplutka idealna na wiosnę i jesień!!! Pnablito zadowolony i to najważniejsze

Autor recenzji: Agnieszka mama Pablitka
Data napisania recenzji: 27-09-2022

Recenzja potwierdzona zakupem

Legowisko z szarym serduszkiem dla psa - Brooks grafitowe M

Ocena produktu 5/5

Legowisko cudowne, zachwyciło mnie miękkością i piękna kolorystyka, natomiast mój psiak oszalal !!! Nosił podusie wpakowal do niego zaraz przyjaciela liska i usnął!!! Taki zadowolony klient to skarb!!!…

Autor recenzji: Agnieszka mama Pablitka
Data napisania recenzji: 27-09-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Skórzana obroża zaciskowa - Amibelle

Skórzana gruba obroża zaciskowa

Ocena produktu 5/5

Świetna obroża. Bardzo dobre wykonanie, ładny kolor, idealny rozmiar. W porównaniu do obroży matki Hunter cena jest ŚWIETNA!!!!

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 16-06-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Legowisko dla psa Amibelle bordowe fioletowe maltańczyk jork west

Legowisko dla psa - Amibelle Dallas burgundowe

Ocena produktu 5/5

Piekne, puszyste legowisko dla pieska lub kotka. Bardzo starannie wykonane. Do zakochania od pierwszej drzemki!

Autor recenzji: Aga
Data napisania recenzji: 24-02-2022

Recenzja potwierdzona zakupem
Rączka skórzana - Amibelle

Rączka skórzana - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Wydaje się solidna, jeszcze nie używana.

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-02-2021

Recenzja potwierdzona zakupem
Majtki dla suczki - Amibelle

Majtki dla suczki - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Majteczki śliczne i urocze, i co najważniejsze, spełniają swoją rolę !

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa. Bardzo ważne jest dla nas łączenie funkcjonalności z pięknym wyglądem Team Amibelle

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 14-11-2020

Recenzja potwierdzona zakupem

USTAWIENIA PLIKÓW COOKIES
Są zawsze włączone, ponieważ umożliwiają podstawowe działanie strony. Są to między innymi pliki cookie pozwalające pamiętać użytkownika w ciągu jednej sesji lub, zależnie od wybranych opcji, z sesji na sesję. Ich zadaniem jest umożliwienie działania koszyka i procesu realizacji zamówienia, a także pomoc w rozwiązywaniu problemów z zabezpieczeniami i w przestrzeganiu przepisów.
Pliki cookie funkcjonalne pomagają nam poprawiać efektywność prowadzonych działań marketingowych oraz dostosowywać je do Twoich potrzeb i preferencji np. poprzez zapamiętanie wszelkich wyborów dokonywanych na stronach.
Pliki analityczne cookie pomagają właścicielowi sklepu zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzi w interakcję ze sklepem, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Ten rodzaj cookies pozwala nam mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony.
Pliki cookie reklamowe służą do promowania niektórych usług, artykułów lub wydarzeń. W tym celu możemy wykorzystywać reklamy, które wyświetlają się w innych serwisach internetowych. Celem jest aby wiadomości reklamowe były bardziej trafne oraz dostosowane do Twoich preferencji. Cookies zapobiegają też ponownemu pojawianiu się tych samych reklam. Reklamy te służą wyłącznie do informowania o prowadzonych działaniach naszego sklepu internetowego.
ZATWIERDZAM
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści, oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb oraz wyświetlania, personalizacji i mierzenia skuteczności reklam w ramach zewnętrznych sieci reklamowych korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
USTAWIENIA
ZGADZAM SIĘ