+48 698 851 000 / +48 698 852 000
Pn - Pt: 9 00 - 16 00
Strona główna1 » Recenzje

Nasze nowości

Najczęściej szukane

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Recenzje

Szelki Materiałowe folk - Amibelle

Materiałowe szelki folk - Amibelle

Ocena produktu 5/5

super szelki, bardzo dobrze się sprawdzają przy maleńkich pieskach, są wygodne dla zierzaka a do tego pięknie się prezentują:)

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 14-03-2019

Bluza z kapturem Miki - Amibelle

Bluza z kapturem Miki - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bardzo przyjemna w dotyku, śliczny kolor ❤️ myszki miki zrobione srebrnym kolorem, wyglądają uroczo!

Autor recenzji: Izabela
Data napisania recenzji: 07-04-2018

Pikowany bezrękawnik - Amibelle

Pikowany bezrękawnik - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bezrękawnik bardzo dobrej jakości, ciepły, bardzo łatwo można go wyczyścić jak się zabrudzi :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupionego produktu a nasz piesek jeszcze bardziej :) Polecam :)

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 05-03-2018

Kostka gryzak - Amibelle

Kostka gryzak - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Gryzak okazał się fajna zabawką dla mojego pieska :) Gorąco polecam produkt bardzo dobrej jakości :)

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 05-03-2018

Kostka gryzak - Amibelle

Kostka gryzak - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Idealny rozmiar dla małego pieska :) yorczek przeszczęśliwy :) zabawka bardzo trwała a przy tym miękka polecam :)

Autor recenzji: Julita
Data napisania recenzji: 11-01-2018

Sweterek z warkoczem-Amibelle

Sweterek z warkoczem-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Zdjęcie tu na stronie nie oddaje tego jaki jest prześliczny

Autor recenzji: Kinga
Data napisania recenzji: 19-12-2017

Obroża skórzana - Amibelle

Obroża skórzana - Amibelle

Ocena produktu 5/5

śliczna, bardzo starannie wykonana, polecam!

Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i zapraszam ponownie na zakupy.

Autor recenzji: Iwona
Data napisania recenzji: 06-12-2017

Wodoodporna sportowa kurtka - Amibelle

Wodoodporna sportowa kurtka - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Kurtka zakupiona na targach w Poznaniu jest świetnie skrojona i idealnie pasuje na mojego Yorka. Dziękuję, polecam.

Autor recenzji: Marcelina
Data napisania recenzji: 29-11-2017

Koralowy sweterek-Amibelle

Koralowy sweterek-Amibelle

Ocena produktu 5/5

sweterek starannie i ładnie zrobiony,zgodny z opisem,jedyny minus według mnie,to za duży i za gruby golfik przy szyi.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy bardzo za pozytywny komentarz. Wszelkie uwagi będą brane pod uwagę w kolejnych projektach. Zapraszamy ponownie. Amibelle Team

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 13-11-2017

Sweterek z pomponami Amibelle

Sweterek z pomponami-Amibelle

Ocena produktu 5/5

sweterek ładnie i starannie zrobiony,zgodny z opisem

Odpowiedź sklepu:
Dziękujmy bardzo, pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 13-11-2017

Koralowy sweterek-Amibelle

Koralowy sweterek-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Sweterek w kolorze koralowym okazał się być idealny na jesienne spacery i mroźne dni. Piękny, cieplutki i przede wszystkim podoba się zarówno mnie, jak i mojemu pieskowi! Świetna jakoś i kolor, do tego…

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za plusik, zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 30-10-2017

Szelki Materiałowe folk - Amibelle

Materiałowe szelki folk - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Świetnej jakości polecam.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i pozdrawiamy! Amibelle Team

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 08-10-2017

Sweterek z pomponami Amibelle

Sweterek z pomponami-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Świetnej jakości polecam.

Odpowiedź sklepu:
Pani Aniu, pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy! Amibelle Team

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 08-10-2017

Bezrękawnik z odpinanym kapturem i aplikacją - Amibelle

Bezrękawnik z odpinanym kapturem i aplikacją - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Musialam niestety odesłac, bo moj kotek jest jeszcze za malutki..wychodzila przez szyje:) ale piekne wykonanie, piekna zielen:)

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za podkreślenie jakości ubranka. Jest to dla nas bardzo ważne i dlatego każdy produkt starannie wybieramy. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017