+48 698 851 000 / +48 698 852 000
Pn - Pt: 9 00 - 16 00
» Recenzje

Nasze nowości

Najczęściej szukane

Recenzje

Koralowy sweterek Amibelle

Koralowy sweterek-Amibelle

Ocena produktu 5/5

sweterek starannie i ładnie zrobiony,zgodny z opisem,jedyny minus według mnie,to za duży i za gruby golfik przy szyi.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy bardzo za pozytywny komentarz. Wszelkie uwagi będą brane pod uwagę w kolejnych projektach. Zapraszamy ponownie. Amibelle Team

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 13-11-2017

Sweterek z pomponami Amibelle

Sweterek z pomponami-Amibelle

Ocena produktu 5/5

sweterek ładnie i starannie zrobiony,zgodny z opisem

Odpowiedź sklepu:
Dziękujmy bardzo, pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 13-11-2017

Fotelik samochodowy dla psa lub kota - Amibelle

Fotelik samochodowy dla psa lub kota - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Fotelik starannie wykonany. Zapewnia komfort jazdy i bezpieczeństwo naszego psa jak i nasze. Zasługuje na 5 gwiazdek.

Odpowiedź sklepu:
Cieszymy się, że nasz fotelik spełnia Pańskie oczekiwania. Zapraszamy ponownie, Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Marcel
Data napisania recenzji: 09-11-2017

Mały fotelik samochodowy dla psa lub kota - Amibelle

Fotelik samochodowy dla psa lub kota - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Zakupiony towar spełnia moje oczekiwania.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za dobre słowo:) zapraszamy i do zobaczenia! Amibelle Team

Autor recenzji: Lidia
Data napisania recenzji: 09-11-2017

Legowisko z serduszkiem Amibelle

Legowisko z serduszkiem-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Legowisko bardzo starannie wykonane, solidne, spełnia najwyższe oczekiwania właściciela i naszego Labradora.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy. Bardzo nas cieszą opinie zadowolonych klientów. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Maurycy
Data napisania recenzji: 31-10-2017

Koralowy sweterek Amibelle

Koralowy sweterek-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Sweterek w kolorze koralowym okazał się być idealny na jesienne spacery i mroźne dni. Piękny, cieplutki i przede wszystkim podoba się zarówno mnie, jak i mojemu pieskowi! Świetna jakoś i kolor, do tego…

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za plusik, zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 30-10-2017

Szelki Materiałowe folk - Amibelle

Materiałowe szelki folk - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Świetnej jakości polecam.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i pozdrawiamy! Amibelle Team

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 08-10-2017

Sweterek z pomponami Amibelle

Sweterek z pomponami-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Świetnej jakości polecam.

Odpowiedź sklepu:
Pani Aniu, pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy! Amibelle Team

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 08-10-2017

Bezrękawnik z odpinanym kapturem i aplikacją - Amibelle

Bezrękawnik z odpinanym kapturem i aplikacją - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Musialam niestety odesłac, bo moj kotek jest jeszcze za malutki..wychodzila przez szyje:) ale piekne wykonanie, piekna zielen:)

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za podkreślenie jakości ubranka. Jest to dla nas bardzo ważne i dlatego każdy produkt starannie wybieramy. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Bluza polarowa z golfem - Amibelle

Bluza polarowa z golfem - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Lenka wygląda w niej bajecznie. Jest bardzo małym kotkiem wiec sciagacze sprawdzaja sie przy moim maleństwie super..

Odpowiedź sklepu:
Cieszę się, że nasza podpowiedź okazałą się trafna do tak małego kotka. Zapraszamy ponownie, pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Bluza frotte z kapturem - Amibelle

Bluza frotte z kapturem - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Śliczna bluza, jest jeszcze troszkę za duża na Lenkę, ale zostawilam, bedzie super na wiosne:)

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Koralowy sweterek Amibelle

Koralowy sweterek-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Piekny kolor, bardzo dobre wykonanie:)nie chińska scierka tylko bardzo ciepły i milutki w dotyku sweterek:)

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Sweterek z pomponami Amibelle

Sweterek z pomponami-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Moj piesek zachwycony pomponikami:)super kolor :)jest bardzo rozciągliwy dzięki czemu pięknie przylega Mai do ciałka:)

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Kraciasta bandamka - Amibelle

Kraciasta bandamka - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bandamka ślicznie wygląda na szyi mojego psa. Polecam zakupy na stronie Amibelle :)

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 26-09-2017