+48 698 851 000 / +48 698 852 000
Pn - Pt: 9 00 - 16 00
Strona główna1 » Recenzje

Nasze nowości

Mata samochodowa na taśmy „KUKO”

Mata samochodowa „KUKO” M - FLAMINGI219,00 zł brutto219,00 zł netto

Karma dla psów Dogs Plate Light 360g

Karma dla psów Dogs Plate Light - 360g19,99 zł brutto18,51 zł netto

Mata pepito - Amibelle

Mata Pepito Amibelle rozmiar M124,99 zł brutto101,62 zł netto

Legowisko w pipetkę-Amibelle

Legowisko Pepito Amibelle rozmiar S179,99 zł brutto146,33 zł netto

Najczęściej szukane

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Recenzje

Pikowany bezrękawnik - Amibelle

Pikowany bezrękawnik - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bezrękawnik bardzo dobrej jakości, ciepły, bardzo łatwo można go wyczyścić jak się zabrudzi :) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupionego produktu a nasz piesek jeszcze bardziej :) Polecam :)

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 05-03-2018

Kostka gryzak - Amibelle

Kostka gryzak - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Gryzak okazał się fajna zabawką dla mojego pieska :) Gorąco polecam produkt bardzo dobrej jakości :)

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 05-03-2018

Kostka gryzak - Amibelle

Kostka gryzak - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Idealny rozmiar dla małego pieska :) yorczek przeszczęśliwy :) zabawka bardzo trwała a przy tym miękka polecam :)

Autor recenzji: Julita
Data napisania recenzji: 11-01-2018

Sweterek z warkoczem-Amibelle

Sweterek z warkoczem-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Zdjęcie tu na stronie nie oddaje tego jaki jest prześliczny

Autor recenzji: Kinga
Data napisania recenzji: 19-12-2017

Obroża skórzana - Amibelle

Obroża skórzana - Amibelle

Ocena produktu 5/5

śliczna, bardzo starannie wykonana, polecam!

Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i zapraszam ponownie na zakupy.

Autor recenzji: Iwona
Data napisania recenzji: 06-12-2017

Wodoodporna sportowa kurtka - Amibelle

Wodoodporna sportowa kurtka - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Kurtka zakupiona na targach w Poznaniu jest świetnie skrojona i idealnie pasuje na mojego Yorka. Dziękuję, polecam.

Autor recenzji: Marcelina
Data napisania recenzji: 29-11-2017

Koralowy sweterek-Amibelle

Koralowy sweterek-Amibelle

Ocena produktu 5/5

sweterek starannie i ładnie zrobiony,zgodny z opisem,jedyny minus według mnie,to za duży i za gruby golfik przy szyi.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy bardzo za pozytywny komentarz. Wszelkie uwagi będą brane pod uwagę w kolejnych projektach. Zapraszamy ponownie. Amibelle Team

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 13-11-2017

Sweterek z pomponami Amibelle

Sweterek z pomponami-Amibelle

Ocena produktu 5/5

sweterek ładnie i starannie zrobiony,zgodny z opisem

Odpowiedź sklepu:
Dziękujmy bardzo, pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Violetta
Data napisania recenzji: 13-11-2017

Koralowy sweterek-Amibelle

Koralowy sweterek-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Sweterek w kolorze koralowym okazał się być idealny na jesienne spacery i mroźne dni. Piękny, cieplutki i przede wszystkim podoba się zarówno mnie, jak i mojemu pieskowi! Świetna jakoś i kolor, do tego…

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za plusik, zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 30-10-2017

Szelki Materiałowe folk - Amibelle

Materiałowe szelki folk - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Świetnej jakości polecam.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i pozdrawiamy! Amibelle Team

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 08-10-2017

Sweterek z pomponami Amibelle

Sweterek z pomponami-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Świetnej jakości polecam.

Odpowiedź sklepu:
Pani Aniu, pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy! Amibelle Team

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 08-10-2017

Bezrękawnik z odpinanym kapturem i aplikacją - Amibelle

Bezrękawnik z odpinanym kapturem i aplikacją - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Musialam niestety odesłac, bo moj kotek jest jeszcze za malutki..wychodzila przez szyje:) ale piekne wykonanie, piekna zielen:)

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za podkreślenie jakości ubranka. Jest to dla nas bardzo ważne i dlatego każdy produkt starannie wybieramy. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Bluza polarowa z golfem - Amibelle

Bluza polarowa z golfem - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Lenka wygląda w niej bajecznie. Jest bardzo małym kotkiem wiec sciagacze sprawdzaja sie przy moim maleństwie super..

Odpowiedź sklepu:
Cieszę się, że nasza podpowiedź okazałą się trafna do tak małego kotka. Zapraszamy ponownie, pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Bluza frotte z kapturem - Amibelle

Bluza frotte z kapturem - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Śliczna bluza, jest jeszcze troszkę za duża na Lenkę, ale zostawilam, bedzie super na wiosne:)

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Koralowy sweterek-Amibelle

Koralowy sweterek-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Piekny kolor, bardzo dobre wykonanie:)nie chińska scierka tylko bardzo ciepły i milutki w dotyku sweterek:)

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Sweterek z pomponami Amibelle

Sweterek z pomponami-Amibelle

Ocena produktu 5/5

Moj piesek zachwycony pomponikami:)super kolor :)jest bardzo rozciągliwy dzięki czemu pięknie przylega Mai do ciałka:)

Autor recenzji: Agata
Data napisania recenzji: 02-10-2017

Kraciasta bandamka - Amibelle

Kraciasta bandamka - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bandamka ślicznie wygląda na szyi mojego psa. Polecam zakupy na stronie Amibelle :)

Autor recenzji: Agnieszka
Data napisania recenzji: 26-09-2017