Strona główna » Recenzje

Recenzje

Duża buda dla psa Amibelle

Buda dla psa Montana XL pantera

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobrze wykonana , pies mega zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 08-09-2021

Legowisko dla psa Amibelle szare L

Ocena produktu 5/5

Super legowisko. Szybka dostawa .Polecam!

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy! Bardzo nas cieszą opinie zadowolonych klientów. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 05-01-2021

Majtki dla suczki - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Majteczki śliczne i urocze, i co najważniejsze, spełniają swoją rolę !

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa. Bardzo ważne jest dla nas łączenie funkcjonalności z pięknym wyglądem Team Amibelle

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 14-11-2020

Derka brązowa - dla pieska

Derka granatowa dla pieska XL

Ocena produktu 5/5

Bardo dobre

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 23-10-2020

Derka brązowa - dla pieska

Derka granatowa dla pieska L

Ocena produktu 5/5

solidne i ładne wykończenie, a przede wszystkim to produkt polski.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy Pani Ewo za miłe słowa i docenienie jakości! Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: ewa
Data napisania recenzji: 22-10-2020

Mata z folią termoizolacyjną Laredo szara S

Ocena produktu 5/5

Estetyczna i wygodna mata, świetnie pasuje do wcześniej kupionego domku.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy Pani Halino za miłe słowa! Cieszymy się, że mata wpasowała się do pozostałych akcesoriów. Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 21-10-2020

Budka lub legowisko doti - Amibelle

Budka dla psa lub kota Doti rozmiar 1 beżowa

Ocena produktu 5/5

Super budka dla kota wykonana PROFI tyle tylko że moje "BOCHENKI" póki co jeszcze z niej nie chcą korzystać. Ciągle czekam.

Autor recenzji: Maciej
Data napisania recenzji: 19-10-2020

Budka dla psa 3w1 Amibelle

Budka legowisko dla psa 2w1 Amibelle Hampton szary M

Ocena produktu 5/5

Domek, który zamienia się w wygodną kanapę dla kota jest doskonale pomyślany, jednocześnie estetyczny i bardzo solidnie wykonany. Diabełek i ja polecamy.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy, że doceniła Pani funkcjonalność i jakość budki. Na pewno będzie się dobrze sprawdzać. Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 14-10-2020

Bluza polarowa z golfem - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bluza bardzo solidnie wykonana, ciepła, nie krępującą ruchów psa, bardzo dobrze leży na piesku, dobrej jakości materiał bardzo polecam

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 18-08-2020

Fotelik samochodowy dla psa Mia Lux brązowy L

Ocena produktu 5/5

Fotelik kupiłam dla suczki rasy JRT. Wielkość fotelika wystarczýłaby na 2 psy tej rasy, ale jeden ma swobodnie i wygodnie. Pies natychmiast polubił fotelik , spokojnie podróżował, konstrukcja fotelika…

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Pani Ewo, cała przyjemność po naszej stronie. Kolejny zadowolony klient tylko utwierdza nas w naszych działaniach i w konieczności dbania o bezpieczeństwo piesków i ich właścicieli. Pozdrawiam serdecznie!

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 28-05-2019

Fotelik samochodowy dla psa Mia Lux biały M

Ocena produktu 5/5

Fotelik super! Sunia w momencie rozpakowaniu już do niego wyskoczyła!!! Sprawdził się już w pierwszej podrozy:))))

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za miłe słowa. Bardzo mnie cieszy, że piesek i właściciel zadowolony. Jest motywacja, by tworzyć nowe wzory :)

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 27-04-2019

Fotelik samochodowy dla psa lub kota - Amibelle

Fotelik samochodowy dla psa Emma Paws czarny L

Ocena produktu 5/5

Bardzo szybka przesylka towar zgodny z opisem bardzo pozadny produkt jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Pani Danuto za pokrzepiające słowa. Jest to najlepsza nagroda dla nas. Pozdrawiam gorąco i życzę wspaniałych podróży.

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 23-04-2019

Schody dla psa Amibelle Nevada 50cm beżowe

Schody dla psa Amibelle Nevada 50cm beżowe

Ocena produktu 5/5

Jeszcze nie był używany, ale wygląda bardzo estetycznie i bezpiecznie dla psiaka.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za rekomendacje. Mam nadzieję, że schodki spełniają również funkcję użytkową. Całe rozpinane na zamek do prania, antypoślizgowy spód oraz odpowiednia głębokość stopnia - zostało to wszystko dogłębnie przemyślane, by zapewnić jak najwyższy standard jakości. Bezpiecznego wspinania :)

Autor recenzji: Marzena
Data napisania recenzji: 27-03-2019

Materiałowe szelki folk - Amibelle

Ocena produktu 5/5

super szelki, bardzo dobrze się sprawdzają przy maleńkich pieskach, są wygodne dla zierzaka a do tego pięknie się prezentują:)

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 14-03-2019


NewsletterPrześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu