• Menu
  • Szukaj
  • Panel klienta
  • Twój schowek jest pusty
  • Twój koszyk jest pusty ...
Przesyłka gratis powyżej 200 zł
B2B Polski Angielski Niemiecki
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Duża buda dla psa Amibelle

Buda dla psa Montana XL pantera

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobrze wykonana , pies mega zadowolony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 08-09-2021

Legowisko dla psa Amibelle szare L

Ocena produktu 5/5

Super legowisko. Szybka dostawa .Polecam!

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy! Bardzo nas cieszą opinie zadowolonych klientów. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy Amibelle Team

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 05-01-2021

Majtki dla suczki - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Majteczki śliczne i urocze, i co najważniejsze, spełniają swoją rolę !

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa. Bardzo ważne jest dla nas łączenie funkcjonalności z pięknym wyglądem Team Amibelle

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 14-11-2020

Derka brązowa - dla pieska

Derka granatowa dla pieska XL

Ocena produktu 5/5

Bardo dobre

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 23-10-2020

Derka brązowa - dla pieska

Derka granatowa dla pieska L

Ocena produktu 5/5

solidne i ładne wykończenie, a przede wszystkim to produkt polski.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy Pani Ewo za miłe słowa i docenienie jakości! Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: ewa
Data napisania recenzji: 22-10-2020

Bluza polarowa z golfem - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bluza bardzo solidnie wykonana, ciepła, nie krępującą ruchów psa, bardzo dobrze leży na piesku, dobrej jakości materiał bardzo polecam

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 18-08-2020

Koc dwustronny Velvet Brąz L

Koc dwustronny Velvet Brąz S

Ocena produktu 5/5

W zasadzie powinienem pieska zapytac ale po jego zachowaniu widze ze jest zadowolony

Autor recenzji: JERZY
Data napisania recenzji: 08-06-2019

Fotelik samochodowy dla psa Mia Lux brązowy L

Ocena produktu 5/5

Fotelik kupiłam dla suczki rasy JRT. Wielkość fotelika wystarczýłaby na 2 psy tej rasy, ale jeden ma swobodnie i wygodnie. Pies natychmiast polubił fotelik , spokojnie podróżował, konstrukcja fotelika…

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Pani Ewo, cała przyjemność po naszej stronie. Kolejny zadowolony klient tylko utwierdza nas w naszych działaniach i w konieczności dbania o bezpieczeństwo piesków i ich właścicieli. Pozdrawiam serdecznie!

Autor recenzji: Ewa
Data napisania recenzji: 28-05-2019

Fotelik samochodowy dla psa Mia Lux biały M

Ocena produktu 5/5

Fotelik super! Sunia w momencie rozpakowaniu już do niego wyskoczyła!!! Sprawdził się już w pierwszej podrozy:))))

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za miłe słowa. Bardzo mnie cieszy, że piesek i właściciel zadowolony. Jest motywacja, by tworzyć nowe wzory :)

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 27-04-2019

Fotelik samochodowy dla psa lub kota

Fotelik samochodowy dla psa Emma Paws czarny L

Ocena produktu 5/5

Bardzo szybka przesylka towar zgodny z opisem bardzo pozadny produkt jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję Pani Danuto za pokrzepiające słowa. Jest to najlepsza nagroda dla nas. Pozdrawiam gorąco i życzę wspaniałych podróży.

Autor recenzji: Danuta
Data napisania recenzji: 23-04-2019

Schody dla psa Amibelle Nevada 50cm beżowe

Schody dla psa Amibelle Nevada 50cm beżowe

Ocena produktu 5/5

Jeszcze nie był używany, ale wygląda bardzo estetycznie i bezpiecznie dla psiaka.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za rekomendacje. Mam nadzieję, że schodki spełniają również funkcję użytkową. Całe rozpinane na zamek do prania, antypoślizgowy spód oraz odpowiednia głębokość stopnia - zostało to wszystko dogłębnie przemyślane, by zapewnić jak najwyższy standard jakości. Bezpiecznego wspinania :)

Autor recenzji: Marzena
Data napisania recenzji: 27-03-2019

Materiałowe szelki folk - Amibelle

Ocena produktu 5/5

super szelki, bardzo dobrze się sprawdzają przy maleńkich pieskach, są wygodne dla zierzaka a do tego pięknie się prezentują:)

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 14-03-2019


Obserwuj nas na instagramie
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu