Strona główna » Recenzje

Recenzje

Majtki dla suczki - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Majteczki śliczne i urocze, i co najważniejsze, spełniają swoją rolę !

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa. Bardzo ważne jest dla nas łączenie funkcjonalności z pięknym wyglądem Team Amibelle

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 14-11-2020

Derka brązowa - dla pieska

Derka granatowa - dla pieska - XL

Ocena produktu 5/5

Bardo dobre

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 23-10-2020

Derka brązowa - dla pieska

Derka granatowa - dla pieska - L

Ocena produktu 5/5

solidne i ładne wykończenie, a przede wszystkim to produkt polski.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy Pani Ewo za miłe słowa i docenienie jakości! Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: ewa
Data napisania recenzji: 22-10-2020

Mata z folią termoizolacyjną Laredo szara S

Ocena produktu 5/5

Estetyczna i wygodna mata, świetnie pasuje do wcześniej kupionego domku.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy Pani Halino za miłe słowa! Cieszymy się, że mata wpasowała się do pozostałych akcesoriów. Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 21-10-2020

Budka dla psa 3w1 Amibelle

Budka legowisko dla psa 2w1 Amibelle Hampton szary M

Ocena produktu 5/5

Domek, który zamienia się w wygodną kanapę dla kota jest doskonale pomyślany, jednocześnie estetyczny i bardzo solidnie wykonany. Diabełek i ja polecamy.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy, że doceniła Pani funkcjonalność i jakość budki. Na pewno będzie się dobrze sprawdzać. Pozdrawiamy Team Amibelle

Autor recenzji: Halina
Data napisania recenzji: 14-10-2020

Bluza polarowa z golfem - Amibelle

Ocena produktu 5/5

Bluza bardzo solidnie wykonana, ciepła, nie krępującą ruchów psa, bardzo dobrze leży na piesku, dobrej jakości materiał bardzo polecam

Autor recenzji: Justyna
Data napisania recenzji: 18-08-2020

Koc dwustronny Velvet Brąz L

Koc dwustronny Velvet Brąz S

Ocena produktu 5/5

W zasadzie powinienem pieska zapytac ale po jego zachowaniu widze ze jest zadowolony

Autor recenzji: JERZY
Data napisania recenzji: 08-06-2019

Fotelik samochodowy dla psa Mia Lux biały M

Ocena produktu 5/5

Fotelik super! Sunia w momencie rozpakowaniu już do niego wyskoczyła!!! Sprawdził się już w pierwszej podrozy:))))

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za miłe słowa. Bardzo mnie cieszy, że piesek i właściciel zadowolony. Jest motywacja, by tworzyć nowe wzory :)

Autor recenzji: Katarzyna
Data napisania recenzji: 27-04-2019

Schody dla psa Amibelle Nevada 50cm beżowe

Schody dla psa Amibelle Nevada 50cm beżowe

Ocena produktu 5/5

Jeszcze nie był używany, ale wygląda bardzo estetycznie i bezpiecznie dla psiaka.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za rekomendacje. Mam nadzieję, że schodki spełniają również funkcję użytkową. Całe rozpinane na zamek do prania, antypoślizgowy spód oraz odpowiednia głębokość stopnia - zostało to wszystko dogłębnie przemyślane, by zapewnić jak najwyższy standard jakości. Bezpiecznego wspinania :)

Autor recenzji: Marzena
Data napisania recenzji: 27-03-2019

Materiałowe szelki folk - Amibelle

Ocena produktu 5/5

super szelki, bardzo dobrze się sprawdzają przy maleńkich pieskach, są wygodne dla zierzaka a do tego pięknie się prezentują:)

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 14-03-2019


NewsletterPrześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu